24 دی 1398
شماره خبر: 228780

برای جلو گیری از ابتلا به فراموشی چه بخوریم ؟

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

برای جلو گیری از ابتلا به فراموشی چه بخوریم ؟


رئیس انجمن تغذیه البرز گفت :مصرف سبزیجات ،آجیل ،روغن زیتون ،ماهی ،غلات،مرغ و بادام از ابتلا به بیماری فراموشی جلوگیری می کند.

فرزانه باقر زاده، رئیس انجمن تغذیه استان البرز گفت: فراموشی بیماری مزمنی است که نمی‌توان آن را تنها به سنین بالا اختصاص داد بلکه با بی توجهی حتی در جوانی هم افرادی به آن مبتلا می‌شوند.باقر زاده افزود: بسیاری از افراد با افزایش سن دچار فراموشی و از دست دادن حافظه می‌شوند، اما با مصرف مواد غذایی مناسب از کودکی یا جوانی می‌توانند از ابتلا به این بیمار جلوگیری کنند.او گفت:بادام، اسید‌ها ی چرپ امگا ۳، قهوه، سبزیجات، آجیل، شکلات، ماهی، غلات، حبوبات، روغن زیتون، مرغ از جمله تغذیه مناسب برای جلوگیری از فراموشی است. رئیس انجمن تغذیه استان البرز افزود:پنیر، کره، گوشت قرمز، شیرینی جات و غذا‌های سرخ شده پنج ماده غذایی هستند که خطر ابتلا به فراموشی را بالا می‌برند.باقر زاده گفت: ترک سیگار ، کنترل فشار خون و سطح کلسترول و جلوگیری از ابتلا به اضافه وزن نکاتی هستند که برای کاهش خطر این بیماری باید مورد نوجه قرار بگیرد.

منبع باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود